Boligadvokat

Få styr på din bolighandel med en dygtig boligadvokat

Få styr på din bolighandel med en dygtig boligadvokat

editorial

Når boligdrømmen skal gøres til virkelighed, handler det i høj grad om at sørge for, at den ikke bliver til et mareridt. Dette sker desværre for mange boligkøbere hvert eneste år. Enten får de sat sig for dyrt i forhold til deres indtægt, eller også er der faktorer, som de ikke har taget med i beregningerne, da de besluttede sig for at investere i et nyt hus eller i en ny lejlighed. Der er rigtig megen dokumentation, som skal læses igennem med kritiske øjne, når der skal købes ny bolig. Og det er ikke altid, man får det hele med, når man som lægmand og bolig søgende blot gerne vil have tag over hovedet og foden under eget bord.

Undgå grimme overraskelser – tag din boligadvokat med på råd

Den største fejl, som desværre hyppigt begås af boligkøbere (især af førstegangs købere), er at tro, at ejendomsmægleren er din ven. Her er ordet ”mægler” en smule misvisende, idet det indikerer, at ejendomsmægleren skulle være nogenlunde neutral. Men mægler er som oftest sælgers mand, idet det ved lov er forbudt for mægler at yde rådgivning til begge sider. Og så vælger mægler selvfølgelig at repræsentere sælger, idet hans eller hendes hoved interesse ligger i at få solgt boligen.

Her kan du skabe modvægt ved at alliere dig med en dygtig boligadvokat. Din boligadvokat vil kunne yde rådgivning og vejledning på baggrund af sin gennemlæsning af al den dokumentation, som hidrører fra selve boligen og fra handelen. Det kan for eksempel være, at der er planlagt projekter i ejendommen, som vil få fællesudgifterne til at stige – eller byggeprojekter i området, som kan få værdien på din nye bolig til at falde.

Med en boligadvokat kan du træffe din beslutning om køb af bolig på et oplyst grundlag. Find billig boligadvokat på https://eboligadvokat.dk/