Boligadvokat

En boligadvokat klarer paragrafferne ved dit boligkøb

En boligadvokat klarer paragrafferne ved dit boligkøb

editorial

Når dine boligdrømme skal gøres til virkelighed, og du er på jagt efter ønskeboligen på det store boligmarked, bør du være opmærksom på ikke at købe katten i sækken. Du bør alliere dig med en dygtig boligadvokat, som kan bistå dig gennem hele forløbet, og sikre, at alt går efter bogen.

Hvorfor skal jeg kontakte en boligadvokat, når jeg skal købe bolig?

Køb af bolig er en meget stor beslutning. En bolig kan ikke bare uden videre leveres tilbage, hvis du ikke er tilfreds med den, eller sælges videre uden noget større tab. Ud over det, at en bolig repræsentere en større udskrivning (og i langt de fleste tilfælde skal finansieres ved hjælp af et lån), er der mange store udgifter forbundet ved et køb af bolig. Derfor bør et boligkøb baseres på et veloplyst grundlag. Og det er her, din boligadvokat kommer ind i billedet.

Når du leder efter et hus eller en lejligheden, som skal udgøre det boligmæssige grundlag for dig og din familie de næste mange år, vil du som noget af det første møde en ejendomsmægler. Ordet ”mægler” er i denne forbindelse svært misvisende – en mæglers fremmeste opgave og største interesse ligger i at sælge boliger, ikke i at informere køber om eventuelle forhold angående boligen, som kunne påvirke hans eller hendes lyst til at købe.

En boligadvokat kan der imod hjælpe dig som boligkøber, især med at gennemlæse alle de store mængder af dokumentation, som foreligger i forbindelse med en bolighandel. Der kan være sagforhold, som kan påvirke din økonomi eller boligens værdi i fremtiden, og som du skal kende til, førend du sætter din underskrift på slutsedlen. Med en boligadvokat er du sikker på at træffe din beslutning om køb af bolig på et oplyst grundlag. D

u kan læse mere om, hvad en boligadvokat kan gøre for dig, på eboligadvokat.dk – og se priser på diverse standard ydelser.