lån penge

Orker du ikke at stå skoleret overfor bankrådgiveren?

Orker du ikke at stå skoleret overfor bankrådgiveren?

editorial

Der er ikke noget så demotiverende for selvværdet som at gå i banken for at spørge om et lån og så få at vide, at det ikke kan lade sig gøre. At du må spare op i stedet. Måske er det ikke muligt at spare op. Måske er det bare lige nu, at det rigtig gode tilbud er der. Gider du ikke at stå skoleret foran bankrådgiveren, kan du i stedet låne penge på nettet!

Og nej, bare for at tage den med det samme; det er ikke farligt at låne på nettet. Men du skal naturligvis være opmærksom på lånevilkårene, ligesom du skal, hvis du vælger at låne penge i banken. Den helt store fordel ved at låne på nettet er til gengæld, at du ikke skal stå til ansvar over for nogen som helst. De digitale banker er fuldstændig ligeglade med, hvad du bruger dine penge på; de kigger udelukkende på, om din økonomi kan bære det lån, du ønsker.

Du kan altså låne til forbrug, lige så meget du lyster, og den eneste, der interesserer sig for din samvittighed, er dig selv.

Læg et budget, og undgå at låne for meget

Fordi det er så let at låne penge på nettet, er det fristende at låne lidt mere, end man reelt har brug for. Og det er i virkeligheden derfor, online lånet har ry for at være farligt. Det lokker.

Men hvis du lægger et budget, inden du ansøger om et lån, så ved du nøjagtigt, hvor meget du har råd til at låne (og betale tilbage hver måned), og hvis du samtidig er realistisk omkring, hvad du har brug for at købe, så stikker det ikke af.

Vil du vide mere om online lån, kan du læse med her – det er en fin artikel om at låne penge.