lån penge

Lån penge når boligen skal sættes flot i stand

Lån penge når boligen skal sættes flot i stand

editorial

Trænger dit hus eller din lejlighed til en ansigtsløftning – og må det gerne være en mere omfattende én af slagsen? Så har du brug for rigelig kapital. Håndværkere er ikke billige i drift, og hvis du udelukkende ønsker at anvende kvalitetsmaterialer, løber udgiften til disse også hurtigt op.

Derfor er det vigtigt at have finanserne på plads inden du går i gang med renoveringen. På den måde er du sikker på ikke pludselig at befinde dig i en situation hvor der er alt for meget istandsættelse tilbage sidst på pengene, så at sige. Og hvis du ikke selv kan stille med så stort et kontant beløb som renoveringen kræver er det muligt at låne penge til istandsættelse af bolig.

Hvor kan jeg låne penge til at sætte min bolig i stand?

Der er flere muligheder for at låne til hel eller delvis renovering af dit hus eller af din lejlighed. Du kan for eksempel vælge at låne penge i det der kaldes friværdien, hvis du er i besiddelse af en sådan. Du kan optage lån til istandsættelse af bolig gennem din egen bank. Og endelig kan du vælge at optage et lån gennem en ekstern låne udbyder, som ikke nødvendigvis kræver sikkerhed for lånet, men som tilbyder lån til renovering på aldeles favorable vilkår.

Du kan for eksempel vælge Ikano Bank som kan tilbyde finansiering af din istandsættelse gennem lån på op til 120.000 kroner. Når du låner penge til renovering gennem Ikano Bank har du mulighed for at tilrettelægge dit lån således at løbetid såvel som størrelsen på de månedlige afdrag passer til dine behov.

Således kan du altså tilpasse lånets afdrag til husstandens budget og dermed undgå risikoen for ikke at kunne betale lånet ud. Du kan læse meget mere om lån til renovering af boligen her.