lån penge

Lån penge til at skabe dit drømmehjem!

image

editorial

Har du købt nyt hus? Eller lejlighed? Og drømmer du om at få skabt dit drømmehjem? Måske kræver det et nyt badeværelse eller et nyt køkken. En væg her eller der til at lave et ekstra rum. Nyt tag på huset. Eller noget helt femte.

Der er mange ting, der kan gøre din bolig mere indbydende og skøn at bo i. Men hvordan får du råd til at renovere din bolig? Læs med her, og bliv klogere på at låne penge til istandsættelse.

Lån penge i banken – oveni boliglånet

Banken er det oplagte sted at starte, når du skal låne penge. Men hvor meget kan du låne? Det er meget forskelligt. Det kommer an på, hvordan din økonomi ser ud. Har du overhovedet råd til at betale mere af på dit boliglån?

Hvis du låner penge i banken til renovering, kan du typisk få lagt det oveni dit eksisterende boliglån. Skulle du være så heldig, at renoveringen øger boligens værdi, så får du formentligt friværdi på dit realkreditlån. Du kan så vælge at lægge dine lån om og skylde pengene for renoveringen i realkreditinstituttet i stedet. Der er fordelagtigt, da renten er langt lavere end i banken.

Brug din friværdi

Har du boet i boligen i nogen tid og allerede opsparet en god friværdi? Så kan du starte med at omlægge dine låne og få udbetalt friværdien. Den kan så bruges til renoveringen.

Lån penge i butik eller gennem online bank

Har du ikke kunnet låne penge i banken eller med friværdi? Så er der faktisk stadig flere muligheder. Du kan ofte betale med afdrag til håndværkeren eller den butik, hvor du køber dine materialer. Det kan dog være over forholdsvis kortere tid, der skal afdrages. 

Derfor giver det i stedet god mening at se på et lån gennem en online bank. Læs meget mere om det her: https://husblog.dk/laan-til-din-boligs-istandsaettelse/