lån penge

Lån penge online til dit ønskekøkken

Lån penge online til dit ønskekøkken

editorial

Selvom man selvfølgelig kan lave udemærket mad i et gammelt slidt køkken, der dækker familiens behov for mad, kan det alligevel være irriterede at skulle stå i det dagligt. Især når køkkenet danner rammer for familien og er en af boligens vigtigste rum. Det er derfor et af de rum de fleste prioritere at få istandsat. Læs en artikel om lån til istandsættelse her.

Det er desværre også et af de rum der er dyrest at få istandsat så det kan være nødvendigt at låne penge til at få det renoveret. Det kan du gøre på flere måder. Du kan ansøge hos din tradtionelle bank eller også kan du låne i en online bank eller direkte i den butik, du har planer om at købe dit nye køkken hos.

Den sidste mulighed er ofte kommet i stand mellem butikken og en online bank. Ofte er det lån, der tilbydes måde rente og gebyr frie.

Fordelen ved at låne direkte i butikkerne

Der er mange fordele ved at låne til istandsættelse af ens køkken, direkte i de butikker der sælger inventar til køkkener. Som nævnt tilbyder de ofte lån, der er både rente og gebyrfrie, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret.

Det gør det til særdeles attraktive lån, især hvis man ikke har problemer med at tilbagebetale de månedlige afdrag. Det er nemlig her online bankerne tjener sine penge i stedet for på renter. Det er dyrt hvis du glemmer at betale til tiden eller hvis du ikke kan. Og det er der åbentbart mange der ikke kan, siden online bankerne og forretningerne forsætter med at tilbyde den type lån.

Et alternativ til butikkerne er at låne direkte hos online banken. Det vil give dig frihed at at shoppe omkring i de forskellige butikker og du kan også låne til håndværkernes regninger.