Varmepumpe

Skru ned for dine udgifter til opvarmning med en varmepumpe

Skru ned for dine udgifter til opvarmning med en varmepumpe

editorial

Varmer du boligen op ved hjælp af et olie, pille eller gas fyr? Så bør du undersøge om det eventuelt kan betale sig for dig at skifte til en luft vand varmepumpe.

Kan jeg spare penge ved at skifte til en luft vand varmepumpe?

Hvis du overvejer at skrotte det gamle fyr og købe et nyt ét af slagsen kan det absolut anbefales at du i stedet vælger en luft vand varmepumpe.

Med en varmepumpe kan du nemlig over årene spare store summer. Faktisk kan du barbere helt op til tre fjerdedele af dine samlede udgifter til opvarmning af dit og din families hus vis du i stedet for et gammelt udtjent fyr benytter en moderne luft/vand varmepumpe. Og det vil kunne mærkes i det lange løb.

image

Den store besparelse skyldes først og fremmest varmepumpens effektive udnyttelse af den tilførte energi. Du får meget mere varme formedelst et minimalt energi forbrug med en luft til vand varmepumpe. Det betyder at du kan skære toppen af varmeregningen uden at skulle skrue ned for varmen i husets radiatorer eller tage kortere bade.

Der ud over slipper du for konstant at skulle have en tekniker ud for at rense, reparere eller justere på det gamle fyr. En luft til vand varmepumpe har en langt højere driftsikkerhed, og går for eksempel ikke ud på kritiske tidspunkter.

Skulle din varmepumpe svigte vil du på hurtig og sikker vis selv kunne genstarte den igen, i modsætning til eksempelvis et gas fyr. Og med en god service ordning fra leverandørens side er det slet ikke sikkert at det nogen sinde sker.

Få den bedste hjælp til at vælge den nye luft vand varmepumpe

Den bedste deal får du når du vælger en luft til vand varmepumpe som i størrelse og kapacitet matcher husstandens behov perfekt – læs mere på Amalo.dk