Varmepumpe

Grøn og klima venlig varme med en effektiv varmepumpe

Grøn og klima venlig varme med en effektiv varmepumpe

editorial

I dag er klimaet på alles læber. Politikere og medier kappes om hvem der kan være længst fremme i skoene når det handler om at mindske den menneskelige påvirkning på vores allesammens fælles jord. Børnene frygter for deres fremtid, og de fleste af os er udmærket klar over, at vi ikke kan fortsætte vores nuværende forbrug af eksempelvis kød eller fossile brændstoffer.

Når det så er sagt, behøver en grøn omstilling ikke at bestå i lutter afsavn. Som husejer er der faktisk rigtig meget du kan gøre for at minimere dit og din families globale CO2 aftryk – det vil sige den samlede mængde af de klima skadelige kulstoffer, der udledes via energi forbruget. På dette punkt er boligen nemlig en temmelig stor synder. Og derfor vil de tiltag, du kan udføre i denne sammenhæng, i høj grad flytte nålen på klima barometeret.

Skift fyret eller de elektriske radiatorer ud med en varmepumpe og skån miljø og klima

Du kan faktisk skære væsentligt ned på hjemmets energi forbrug uden at skulle ud i de helt drastiske løsninger med jordvarme anlæg, solceller på taget eller en vindmølle i baghaven. Varmer du dit hus op ved hjælp af et gammelt fyr, som synger på sidste vers, er der besparelser at hente på såvel klima kontoen som på dit husholdsnings budget. Med en smart og moderne luft til vand varmepumpe vil du nemlig kunne skære op imod 70 procent af dine samlede udgifter til varme på årsbasis.

En luft til vand varmepumpe vil uden problemer kunne opvarme samme mængde brugsvand og cirkulations vand som dit udtjente fyr – og med en langt højere energi effektivitet. Dette betyder, at du får meget mere varme for pengene, når du vælger en luft til vand varmepumpe – og samtidig gør du klimaet en tjeneste!

På givekoleservice.dk kan du læse mere om DVI varmepumper, og finde din perfekte varmepumpe.