Varmepumpe

Hvilken type varmepumpe er den rette for mig?

Hvilken type varmepumpe er den rette for mig?

editorial

Når du står for at skulle vælge varmepumpe, er det en god idé at tage udgangspunkt i husets nuværende varmekilde. Hvis din husstand er en af de mange som stadig opvarmer stuer og værelser ved hjælp af dyre el radiatorer, er en luft til luft varmepumpe et glimrende alternativ.

Med en luft til luft varmepumpe kan du skære mere af toppen af dine årlige udgifter til opvarmning af boligen. En luft til luft varmepumpe er nemlig mange gange mere energi effektiv end elektriske varme apparater, og har dertil en lang række ekstra fordele.

Du kan for eksempel fjernstyre din luft til luft varmepumpe således at den kun er tændt i de tidsrum hvor du skal bruge den du kan eksempelvis tænde den inden du kører fra arbejde, så du kommer hjem til en opvarmet bolig uden at din luft til luft varmepumpe skal stå og bruge strøm hele dagen. Og om sommeren kan du bruge din luft til luft varmepumpe som air condition anlæg.

Varmepumpe

Luft til vand varmepumpen – det billige alternativ til fyret

Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af et olie, pille eller gas fyr, giver det mening at skifte dette ud med en luft/vand varmepumpe – i hvert fald hvis du er glad for dine vand radiatorer. En luft til vand varmepumpe er ligeledes et energi effektivt, og dermed billigere samt mere klima venligt, alternativ til de konventionelle opvarmnings metoder.

Du vil hurtigt kunne se besparelsen på din varmeregning. Og du vil kunne pudse klima glorien så den skinner ekstra og særligt meget, idet dit CO2 aftryk forbedres mærkbart når du skrotter fyret til ære for en luft til vand varmepumpe.

Vælg den rette varmepumpe

Du bør se dig godt for når du vælger luft/vand varmepumpe, at du finder en varmepumpe med den rette kapacitet. Få hjælp til valg af varmepumpe hos Amalo via Amalo.dk.