installering af robotplæneklipper

Professionel installering af robotplæneklipper ved sagkyndig servicemedarbejder

Professionel installering af robotplæneklipper ved sagkyndig servicemedarbejder

editorial

Er du en af de mange haveejere, som ikke rigtig gider at slå græs, men som gerne vil have en pæn og præsentabel plæne? Så kan du med fordel købe en robotplæneklipper. Moderne robotplæneklippere anno 2021 slår nemlig græs med en præcision og en omhu som er en professionel havemand værdig.

Hvis du således er i markedet efter en ny plæneklipper er en robotplæneklipper en oplagt mulighed. Du skal blot huske at få din robotplæneklipper installeret korrekt inden du sender den i haven.

Hvem kan forestå professionel installation af robotplæneklipper?

Hvis du har brug for hjælp til installation af robotplæneklipper kan du med fordel kontakte Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk er en dansk service virksomhed som har mange års erfaring med installation og opsætning af robotplæneklipper med tilbehør. Hos Kabelnedlægning.dk kan du for eksempel få hjælp til montering af kanttråd til robotplæneklipper.

Kabelnedlægning.dk forestår gerne nedfræsning af din kanttråd til robotplæneklipper således at denne kommer ned i den helt rigtige dybde. Kanttråden må ikke ligge alt for dybt i jorden for så kan sensoren i din robotplæneklipper ikke opfange den. Den må heller ikke ligge alt for tæt på overfladen da der så er risiko for at den bliver blottet, for eksempel i forbindelse med et kraftigt regnskyl. Og endelig skal kanttråd til robotplæneklipper ligge i den helt rigtige afstand til plænens kant således at denne bliver knivskarp når robotplæneklipper slår græs.

Der ud over kan Kabelnedlægning.dk hjælpe med at opsætte og installere den til din nye robotplæneklipper hørende app. Med din app kan du via smartphone eller tablet fjernstyre din robotplæneklipper og eksempelvis sætte den til at slå græsset mens du ikke er hjemme. Og du kan indstille din robotplæneklipper til at slå plænen med den hyppighed du ønsker, i den højde du foretrækker.

Hvis du ønsker mere information om Kabelnedlægning.dk’s services kan du læse videre på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk.