installering af robotplæneklipper

Fordelene ved at få hjælp til installering af robotplæneklipper

Fordelene ved at få hjælp til installering af robotplæneklipper

editorial

Har du besluttet dig for at investere i en robotplæneklipper, skal du også huske, at den skal installeres og der skal lægges kabler ned, der fortæller robotplæneklipperen, hvor den skal klippe, men også lige så vigtigt hvor den ikke skal klippe.

Der er næppe nogle der syntes det vil være sjovt at komme ud i haven og så har stauderbedet også fået opmærksomhed fra robotplæneklipperen og har nu en højde på 5 mm.

Installering af robotplæneklipper er noget du selv kan eller også kan du vælge at købe dig til hjælp fra et professionelt firma, hvis du vil sikre dig at kablerne og opladeren er installeret korrekt. Ofte er der et samlet tilbud, når man køber en robotplæneklipperen.

Nyd din have og kast dig over andre projekter

Når først din robotplæneklipper er installeret kan du nyde din have og din græsplæne. De ca. 29 timer du ellers har brugt på at gå frem og tilbage og slå græsset, kan du bruge på andre projekter. Enten i haven eller i og omkring huset. Du kan selvfølgelig også vælge at sætte dig i en havestol og nyde din smukke græsplæne, som stortrives ved at blive slået dagligt.

Din robotplæneklipper installeres i haven og står udenfor. Der er ingen grund til at frygte at en tyv vil komme forbi og stjæle den. Uden de nødvendige koder vil den ikke køre og er derfor uinteressant for en tyv.

Selve robotplæneklipperen står i en oplader der lader plæneklipperen op via solceller. Det gør robotplæneklipperen til en miljøvenlig løsning set i sammenligning med de traditionelle plæneklippere der køre på benzin eller el. 

Er robotplæneklipperen ude at slå græsset og det begynder at regne, vil robotplænerklipperen køre retur til opladeren og vente på at vejret bliver bedre. Den kom som regel køre i op til 2 timer inden den skal oplades igen.