sexlegetøj

Kan shemales benytte sig af sexlegetøj?

Kan shemales benytte sig af sexlegetøj?

editorial

Der er allerede skrevet en del om det med, hvornår sexlegetøj passer til forskellige personer ud fra, hvilket køn de er.

Dette er jo efterhånden trådt lidt i baggrunden i forhold til, at vi i vores moderne tid efterhånden er begyndt at fokusere på, hvilket køn vi opfatter os som, fremfor hvad vi er født som.

Sådan noget stiller spørgsmålstegn til, hvordan branchen kommer til at se ud i den kommende tid, hvis den skal følge med tiden, hvis det ikke bare er en trend med kønsidentitet, men det rent faktisk udvikler sig til at blive sådan, som fremtiden kommer til at se ud.

Skal sexlegetøjet så stadig fremstilles efter, hvad man er født som, eller skal det målrettes, hvad man opfatter sig som?

Det bliver en spændende fremtid at gå i møde.

Men for nogle mennesker har dette længe været et vigtigt spørgsmål at forholde sig til, hvor man blandt andet kan se på transkønnede, folk født med to køn, eller hvor man bliver opdraget som ét køn, som man bliver formet som, selvom man rent faktisk er noget andet, eller man er en shemale.

Her kan det være svært at finde noget sexlegetøj, der er specielt målrettet dem, fordi sexindustrien stadig skaber sexlegetøjet efter, hvilket køn man er født som.

Dog gør det det ikke helt umuligt at finde frem til noget sexlegetøj til en, men det kræver, at man virkelig kender sin krop godt i den situation, og at man er indstillet på at gøre mange fejlslag i forsøget, hvis man virkelig mærker en krop, der er splittet i, hvad man opfatter sig som.

Heldigvis kan det sagtens lade sig gøre at finde noget egnet sexlegetøj, men undersøgelsen efter at finde det rette kan komme til at tage lang tid – men hvem vil ikke gerne gøre det for at få et godt sexliv.