sexlegetøj

Kan du selv fikse dit sexlegetøj?

Kan du selv fikse dit sexlegetøj?

editorial

Den hurtige forklaring er at sige, at det vel kommer an på både, hvad der er galt med dit sexlegetøj, samt hvor håndværker-agtig du er, eller om du kender nogle, der kan hjælpe dig i den sammenhæng – som du vil fortælle og vise, at du ejer et stykke sexlegetøj eller mere.

For hvis nu dit sexlegetøj er gået godt og grundigt i stykker, så kan det måske mere svare sig at høre, om du kan få det byttet nede ved forhandleren eller få pengene retur, såsom hvis du havde købt det hos Pure Pleasure – du kan jo altid høre ad.

Og selvom det kan lyde som begyndelsen på en spændende sexfantasi, så er det måske ikke lige naboen, man vil høre, om vedkommende kigger forbi med værktøjs-kassen og loddekolber for at se, om man kan reparere noget sexlegetøj, man har liggende.

Hvis det måske drejer sig om noget mindre ved sexlegetøjet, så kan man måske ordne det selv, såsom hvis noget har sat sig i klemme, batterierne sidder forkert, eller der er opstået en mindre løs forbindelse.

Men med tanke på, at man bruger sexlegetøj ret så intime steder, så skal man også være helt sikker på, at man ikke fornøjer sig med noget sexlegetøj, som kan gøre skade på en, såsom hvis der er kommet rifter i det.

Den slags skal man ikke lege med på ens intime dele, hvis det kan rive op i en. Ikke alene vil det gøre afsindigt ondt, men det kan også lave permanente skader på ens ædlere dele.

Her er det sjældent nok, at man bare lige lapper det med noget GAFFA-tape eller lignende.

Som udgangspunkt kan man jo altid forhøre sig hos forhandleren, for måske kan de lige sende legetøjet til en reparatør, eller man får måske en anden model som erstatning.