sexlegetøj

Du kunne lave et museum med sexlegetøj!

Du kunne lave et museum med sexlegetøj!

editorial

Som bekendt udvikles der konstant på fronten med at lave sexlegetøj, der både giver dig den største nydelse, udforsker dig på den bedste måde og – selvfølgelig – sørger for, at du er godt sikret mod skavanker og andre usikkerheder ved produkterne.

Man bruger jo den slags intime steder, så det handler om, at sikkerheden er i top.

Det betyder ikke, at sexlegetøj laves med henblik på at gøre skade på folk, specielt ikke, hvis man køber dem fra autoriserede forhandlere og af godkendte producenter, men det betyder jo ganske enkelt, at udviklingen medfører, at man hele tiden udvikler udstyr og materialer, der er mere skånsomme for kroppen.

Det, som man har nu, er det bedste af det, som der findes, men fremtiden bringer helt sikkert på noget udstyr, som er bedre end det nuværende; mens det, vi har, er markant bedre på mange fronter end det, der var populært for bare ti år siden.

Blandt andet ved en forhandler som Lovebuddy, at man altid skal være på forkant med de bedste sexprodukter på området, som altid er blandt de mest førende, men det handler i lige så høj grad om udbud og efterspørgsel, hvorfor man udvælger de ting, man har på lager efter, hvad kunderne køber – mens man andre gange forsøger at pege kunderne i en retning for at købe sexlegetøj.

Som kunde kan man sværge til noget bestemt sexlegetøj, der måske ikke forhandles længere, og måske har man akkumuleret en del sexlegetøj gennem tiden, som man ikke kan nænne at smide ud, fordi det har personlig betydning for ens (sex)udvikling og vækker dyrebare minder, når man ser på dem.

Men man køber også de nyeste af slagsen og måske mere til, fordi man gerne vil afprøve sig selv og lære sig selv bedre at kende både alene og med en partner.

Pludselig har man et stort lager af sexlegetøj, som måske kunne have interesse for andre at se, så måske kunne du åbne et museum for sexlegetøj med dit sexlegetøj – efter du har gjort dem rene og desinficeret dem.