E cigaret

Væn dig gradvist af med rygning med en E cigaret

Væn dig gradvist af med rygning med en E cigaret

editorial

Det kan være rigtig svært at vænne sig af med at ryge. For de mennesker, som aldrig har prøvet det, kan det virke helt skørt. Men for dig, som kender trangen, er det ikke nogen lille ting at skulle kvitte smøgerne. For selvom du godt ved, at det ikke er en sund vane, så hænger den alligevel ved.

Men nu er du måske alligevel nået til et punkt, hvor du ikke vil lade cigaretterne styre dit liv mere. Tillykke med det! Men husk, at enhver god afvænningskur er baseret på et realistisk blik på dig selv og din viljestyrke. Tænk over, at du måske ikke bare kan lægge smøgerne fra den ene dag til den anden.

Photo of a Man Sitting on Vehicle Hood

Brug E cigaretten som erstatning

En stor del af den vane, som knytter sig til rygningen, handler om det fysiske aspekt ved processen. Du er enormt vant til at holde cigaretten i hånden og suge røgen ind og ud. 

Dette er lige så meget med til at lette din stress og aflede kroppen som selve nikotinen. Så hvofor ikke trappe ned med et langt mindre alternativ, som giver dig alt det, som din krop kommer til at hige efter, imens du afvænner dig?

Eksperimenter med forskellige smage

Det er selvfølgelig den smarte E cigaret, der tales om her. E cigaretter er blevet enormt moderne, og med god grund. De giver nemlig mange af de gavnlige aspekter ved rygning, men uden at skabe helt samme afhængighed og uden de samme store sundhedsrisici. Og så er der en anden fed ting ved E cigaretter.

Dem kan du nemlig fylde med forskellige slags e-væske. E-væsken er den væske, som skaber dampen. Og den kan du faktisk få med forskellige former for smage. Du kan vælge mellem klassiske smage som pebermynte, men også mere søde og eksotiske varianter.