Gulvafslibning

Smukke og ensartede gulve med en professionel gulvafslibning

Smukke og ensartede gulve med en professionel gulvafslibning

editorial

Er dit trægulv en sand myriade af ridser, skrammer og pletter fra spildte væsker? Har trægulvets struktur i overfladen ændret sig fra det lækre og glatte look til den splintrede og tarvelige fremtoning, som kendetegner et slidt trægulv? Og er du efterhånden træt af at se på de gråligt matte slidspor i plankerne eller lamellerne? Så bør du overveje om ikke det er ved at være på tide med en grundig og effektiv gulvafslibning.

Kan mit trægulv tåle en gulvafslibning?

Langt de fleste trægulve tåler fint en professionel gulvafslibning. En gulvafslibning er nemlig ikke invasiv på samme måde som en gulvafhøvling. Hvor der ved en gulvafhøvling anvendes skarpe knive, monteret på en roterende valse, bruges der i forbindelse med en gulvafslibning en slibe rondel, som roterer i det vandrette plan. Altså en noget mere skånsom metode, som ikke fjerner mere end allerhøjst 1 – 2 millimeter af træværkets slidte overflade.

Dette er i reglen fuld ud tilstrækkeligt, når det handler om skønhedspletter så som slidspor, småskrammer og misfarvninger. Disse sidder nemlig mestendels i netop denne del af træværket – og derfor vil en skånsom gulvafslibning kunne gøre en mægtig forskel for dit trægulv. Det anbefales dog, at du overlader opgaven til en professionel gulvsliber. En dygtig fagmand har langt bedre forudsætninger for at kunne vurdere hvor meget – eller hvor lidt – der skal slibes af gulvets overflade for at opnå det eftertragtede ensartede look.

Hvor finder jeg en dygtig gulvafsliber i mit lokal område?

Hvis du således leder efter et gulvfirma, som kan forestå din gulvafslibning, kan du med fordel starte hos Gulvkanonen. Gulvkanonen er et af Danmarks største og mest velrenommerede gulvfirmaer. Hos Gulvkanonen finder du kun dygtige, faglærte håndværkere, som står klar til at hjælpe dig med afslibning og efterbehandling af dit gulv. Få et godt tilbud på gulvafslibning hos Gulvkanonen.dk