Gulvafslibning

Gulvafslibning og efterbehandling - find det online

Gulvafslibning og efterbehandling - find det online

editorial

Er dit hjem i besiddelse af et massivt og lækkert trægulv – måske endda et originalt eet af slagsen? Så bør du regne dig selv som værende blandt de heldige. Samtidig bør du gøre alt hvad du kan for at holde dit smukke gulv ved lige – også selv om du måske ikke altid synes, at gulvet er lige smukt.

Træ er et organisk og levende materiale, hvilket er rigtig gode egenskaber når det handler om gulv belægning, idet et trægulv er såvel behageligt at betræde som kønt at kigge på. Men det betyder også, at gulvet er særdeles sårbart over for slitage, i forhold til eksempelvis et klik parket gulv af syntetisk laminat, eller et gulv af epoxy, beton eller linoleum.

Et trægulv kan hurtigt komme til at fremstå utroligt nusset og snusket, især hvis det er sæbe behandlet, og samtidig ikke er blevet vedligeholdt og plejet efter forskrifterne. Ved en sæbe behandling bliver gulvets overflade nemlig ikke forseglet, som den vil blive det i forbindelse med en lakering eller maling af gulv.

I stedet danner der sig en hinde af sæbe i overfladens fibre, og denne hinde skal holdes ved lige gennem hyppig gulvvask. Forsømmes denne, slides hinden hurtigt bort, og så vil gulvet begynde at suge spildte væsker samt støv og skidt til sig. Det er her, den matte og grålige iverflade fremkommer. Og så er det på tide med en gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe mig med en grundig og effektiv gulvafslibning?

Hvis du leder efter en professionel gulvmand, so kan hjælpe dig med en gulvafslibning og en efterbehandling af dit trægulv, kan du med fordel kontakte Gulvkanonen. Hos Gulvkanonen finder du nogle af de dygtigste faglærte håndværkere inden for feltet – til nogle af markedets laveste priser. Klik forbi Gulvkanonen.dk og få et godt tilbud på en gulvafslibning.