Træterrasser

Skal du bygge en ny terrasse?

Skal du bygge en ny terrasse?

editorial

Skal du bygge en ny terrasse? I så fald spekulerer du sikkert på, hvordan du skal gribe det an. Du kan være fristet til at forsøge at gøre det hele selv, men det er ikke altid den bedste idé.

Her får du nogle tips til at hyre en entreprenør til at hjælpe dig med at bygge din nye terrasse.

 

Træterrasser

 

Find en god entreprenør

Når du er klar til at bygge din nye terrasse, er det første skridt at finde en god entreprenør. Du kan spørge venner og familie om anbefalinger eller kigge efter anmeldelser på nettet. Når du har fundet et par potentielle entreprenører, skal du tage dig tid til at mødes med dem og stille spørgsmål.

Find ud af, hvilken slags erfaring de har, og sørg for, at de har den rette licens og er forsikret. Der findes mange forskellige og nogle kan godt ende med at snyde dig.

 

Få tilbud

Når du har fundet et par entreprenører, som du er interesseret i at arbejde sammen med, skal du indhente tilbud fra hver enkelt af dem. Find ud af, hvor meget de vil kræve for arbejdskraft og materialer. Det kan være, du har en specifik ønske om at få lavet en træterrasse.

Derfor skal du gøre opmærksom på, at du overvejer træterrasser. Sørg for at få disse oplysninger på skrift, så du kan sammenligne de forskellige entreprenører med hinanden, så du kan blive klar til at træffe en beslutning.

 

Træf din beslutning

Når du har fået tilbud fra de forskellige entreprenører, er det tid til at træffe en beslutning. Vælg den entreprenør, som du føler dig mest tryg ved, og som tilbyder den bedste pris for det arbejde, du ønsker udført. Når du har truffet din beslutning, skal du underskrive en kontrakt med entreprenøren og gøre dig klar til at begynde at bygge din nye terrasse.