powerpoint kurser

Skab flotte præsentationer med PowerPoint kurser

Skab flotte præsentationer med PowerPoint kurser

editorial

Hvis du arbejder i en kontor virksomhed kender du med sikkerhed til Microsoft Office pakken – og her under Microsoft PowerPoint. Microsoft PowerPoint anvendes flittigt i det danske erhvervsliv. Microsoft PowerPoint bruges som oftest i forbindelse med fremlæggelser af eksempelvis planer, regnskaber og budgetter for en virksomhed eller for en afdeling i denne.

Vi ved alle sammen at en Microsoft PowerPoint kan være virkelig kedelig og langtrukken. Men en Microsoft PowerPoint præsentation kan faktisk også være spændende, interessant og nyttig. Og du kan lære at lave en sådan præsentation på et Microsoft PowerPoint kursus.

Hvor kan jeg lære om Microsoft PowerPoint i København?

Hvis du leder efter et dybdegående og lærerigt Microsoft PowerPoint kursus København kan du med fordel tjekke kursus udbyderen 4D. 4D har igennem mange år udbudt kurser i IT målrettet det danske erhvervsliv, og har i særdeleshed specialiseret sig i Microsoft Office pakken. Derfor vil du hos 4D finde Microsoft PowerPoint kurser, såvel de mere fundamentale kurser PowerPoint Grundlæggende og PowerPoint udvidet som de mere specialiserede kurser Diagrammer i PowerPoint, Effektiv formidling med PowerPoint og PowerPoint skabeloner.

Du vil således kunne lære om alle de spændende og nyttige funktioner i Microsoft PowerPoint – og samtidig lære hvordan du inkorporerer disse i din præsentation. Du vil på kurset Effektiv formidling med PowerPoint få en introduktion til hvorledes du tilrettelægger en fængende fremlæggelse med understøttelse af din Microsoft PowerPoint præsentation. Og så vil du være særdeles godt rustet når det handler om opbygning og design af dine Microsoft PowerPoint præsentationer i fremtiden.

Hvis du ønsker et særligt tilrettelagt kursus, som retter sig specielt imod netop din virksomheds behov (og måske benytter sig af dennes design skabeloner eller guidelines) kan du hos de dygtige undervisere og tilrettelæggere hos 4D få tilbudt et særligt kursus eller en workshop i brugen af Microsoft PowerPoint. Du kan læse mere, og kontakte 4D, via hjemmesiden 4d.dk