powerpoint kurser

Gør dine fremlæggelser interessante med PowerPoint kurser

Gør dine fremlæggelser interessante med PowerPoint kurser

editorial

De fleste mennesker som arbejder på et kontor, kender til Microsoft Office pakken – og dermed til applikationen Microsoft PowerPoint.

Microsoft PowerPoint er et program som fortrinsvis bruges til at fremstille præsentationer. Disse præsentationer anvendes som understøttelse af fremlæggelser og er et særdeles centralt værktøj når det handler om at designe flotte og illustrative præsentationer som kan hjælpe tilhørerne med at forstå budskabet. Samtidig er Microsoft PowerPoint også et prima redskab i forbindelse med visualisering af større talmængder i eksempelvis grafer eller diagrammer.

Du kan, med andre ord, anvende Microsoft PowerPoint til at understrege dine pointer når du fremlægger budgetter, regnskaber, projekt planer og lignende over for medarbejdere, ledelse, styregruppe eller eksterne interessenter. Det kræver blot at du ved hvorledes man bruger de mange funktioner i Microsoft PowerPoint, og hvordan man tilrettelægger en spændende og brugbar fremlæggelse med Microsoft PowerPoint præsentationen som understøttende element.

Hvad er en god Microsoft PowerPoint præsentation?

Sidst nævnte er en kunstart i sig selv. Vi har alle prøvet at gabe os igennem uinspirerende og kedelige Microsoft PowerPoint præsentationer, hvor fremlæggeren mest af alt blot læser op fra præsentationer og gentager hvad der står heri. Dette er selvfølgelig ikke den optimale anvendelse af Microsoft PowerPoint.

Den fejl, som mange begår, er at tro at en Microsoft PowerPoint understøttet fremlæggelse ikke kræver forberedelse – for det gør den i høj grad. En fremlæggelse, til hvilken der anvendes en Microsoft PowerPoint præsentation, skal foregå i et samspil imellem selve fremlæggelsen og præsentationen. På den måde kan du gøre din fremlæggelse levende, interessant og inspirerende, og dermed vække publikums opmærksomhed samtidig med at du ved hjælp af din Microsoft PowerPoint præsentation får dine pointer klart og tydeligt igennem.

Hvis du gerne vil lære hvordan du tilrettelægger den perfekte Microsoft PowerPoint præsentation kan du med fordel tilmelde dig et Microsoft PowerPoint kursus hos 4D – læs mere på 4d.dk