Malerfirma Allerød

Skab et rekreativt rum i dit malerfirma i Allerød

Skab et rekreativt rum i dit malerfirma i Allerød

editorial

Prøv lige at hør os færdig, inden du dømmer os ude som nogle, der kommer med et rigtigt hippie-forslag til malere, som der ingen steder hører hjemme, og specielt da ikke hos https://malerkanonen.dk/malerfirma-alleroed/ 

For måske er der mange ansatte hos jer, der godt kunne have brug for lige at trække stikket lidt eller falde ned under en pause i arbejdet eller lige efter arbejdet, inden man skal vende tilbage til den stressende hverdag med børn, middagsmad med videre.

Måske ender du ligefrem med at blive en forgangseksempel med dette rekreative rum, som vi i resten af artiklen her vil forsøge at beskrive for dig, hvad vi egentlig mener med det.

Det skal være et lokale, som helst gerne ligger lidt væk fra de andre arbejdslokaler og lageret, så man ikke bliver forstyrret af lyden fra arbejdet, som man her kobler af fra.

Lokalet kan så bruges til mange forskellige ting, om det så er til at tage en lur i, læse et par kapitler i en bog, samle tankerne, dyrke meditation, yoga eller noget andet.

Men det kan også være til praktiske og mere afslappende ting, som flere af os kender til, hvor man kan spille nogle konsolspil, se TV eller på anden måde helt koble af fra resten af verden.

Se det som en frynsegode fra firmaets side til de ansatte.

Det er vigtigt at understrege, at dette lokale ikke skal være et festrum eller være her, hvor man åbner op for fredagsbaren.

Rummet her et tiltænkt, når man personligt har brug for at koble fra, eller man måske lige gør det sammen med en anden medarbejder.

Så kan man eventuelt skrive sig op til en tid i rummet, hvis der er rift om det i en periode, men hold det til de ansatte, så der ikke kommer folk udefra og bruger det.