Malerfirma Allerød

Her følger et godt tip med et malerfirma i Allerød

Her følger et godt tip med et malerfirma i Allerød

editorial

Og monstro, du ikke også kan overføre det her gode råd til andre malerfirmaer rundt omkring i landet og mange andre, hvor man arbejder med redskaber og er ude hos kunder, som hovedsageligt er i håndværksbranchen, så det ikke kun gælder et malerfirma i Allerød.

Man vil jo helst gerne lette arbejdet så bedst muligt for en som maler, hvis man er i gang med en opgave, som man allerede kan se, vil komme til at foregå over flere dage at gennemgøre.

Der er jo i så fald ingen grund til ved hver arbejdsdags afslutning at pakke al afdækningen ned og fjerne alle malerbøtterne og tage dem med hjem, så man kan bruge kostbar tid dagen efter på at sætte det hele op igen.

Det nemmeste er at efterlade de ting, man ved, man skal bruge dagen efter, eller hvornår man nu dukker op igen og så bare forklare kunden, at man ikke skal røre ved de ting eller lukke rummet af, hvor der er ved at blive malet.

Men er det nu også smart at lade alt ligge?

Nej, for det dyre malerudstyr, sprøjter med videre skal man helst tage med hjem. Det er ikke godt nok at lade det ligge hos kunden, også selvom man stoler på kunden.

Hvis der bliver indbrud hos kunden, kan det blive bøvlet med firmaets forsikring at få kompensation, fordi man måske selv har været skødesløs med værktøjet.

Endvidere duer det heller ikke bare at efterlade det i firmabilen og returnere den, når man er færdig med arbejdet.

Der er garanteret foreskrifter for, hvordan den slags skal opbevares, så man er bedst muligt sikret både fysisk og med forsikringen.

Det er med at følge disse foreskrifter og så bare lade løsøret blive liggende til dagen efter, så man kan genoptage arbejdet relativt hurtigt, men uden at man efterlader de dyre remedier her.