døre

Hvad kommer der lige ud under den dør?

Hvad kommer der lige ud under den dør?

Der er nogle gange, hvor man skal slå til, når man har mistanke om, at der er noget galt på den anden side af døren.

Hvis der for eksempel kommer røg derfra, eller man er ret så sikker på, at man kan lugte røg, så er der måske ved at opstå en brand, og sådan en kan hurtigt sprede sig!

Så kan man blive nødt til at brase døren ind, da man ikke kan vente på, at der eventuelt er nogle, der svarer derinde, for tiden er knap; tænk nu, hvis folk lå og sov derinde og døde af røgforgiftning!

Så opdager man måske “bare”, at ens børn er begyndt at ryge, men det er trods alt bedre, end at de fortsætter med at gøre det i smug, så man kan have en snak med dem.

Andre gange kommer der måske noget mærkeligt lys fra under døren, eller man havde aftalt, at man skulle lægge sig til at sove i det værelse, og så kan man tydeligt se, at folk holder sig vågne derinde.

døre

Det er ikke altid din sag, hvad er sker bag den dør

Det kan selvfølgelig også være støj, der kommer fra den dør af, og så er det nemmere at bede folk om at være mindre støjende, end at man skal hen at isolere endnu mere og få en dør, der slutter tættere om dørkarmen.

Andre gange er man måske bare så nysgerrig, at man lytter med ved døren, og det kan være svært at lade være, men det er trods alt en privat ting med snak bag en dør, så selvom man kan høre, hvad der foregår, så skal man blande sig udenom, for der er jo en grund til, at den dør er blevet lukket tæt.

Der er bare nogle ting, som ikke rager en bag den dør.