stjernetegn plakater

Hvad er der med alle de stjernetegn?

Hvad er der med alle de stjernetegn?

Stjernetegn, eller astrologiske tegn, er symboler, der bruges til at repræsentere planeternes positioner i forhold til hinanden på et givet tidspunkt. Astrologer kan bruge dette til at forudsige begivenheder og foretage fortolkninger om personlighedstræk, der er forbundet med personer, der er født under bestemte stjernetegn. De tolv stjernetegn, der er almindeligt accepteret i forskellige kulturer og lande, omfatter Vædderen, Tyren, Tvillingerne, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden og Fiskene.

I nogle lande som Kina og Japan findes der tilsvarende stjernetegn, som har deres egne unikke historier og karakterer. I den kinesiske kultur er disse ækvivalenter baseret på dyr – rotte, okse, tiger og kanin, for eksempel. På samme måde er disse tilsvarende symboler i Japan også baseret på dyr – rotte, okse, tiger, kanin, kanin, drage og slange.

stjernetegn plakater

Flere stjernetegn verden over

I andre kulturer som Indien og Egypten kan stjernetegnene være lidt anderledes end dem, der anvendes i vestlig astrologi. I Indien er de tolv stjernetegn Mesha (Vædderen), Vrishabha (Tyren), Mithuna (Tvillingerne), Karka (Krebsen), Simha (Løven), Kanya (Jomfruen), Tula (Vægten), Vrischika (Skorpionen), Dhanus (Skytten), Makara (Stenbukken), Kumbha(Vandmanden) og Meena(Fisk). I Egypten er de 12 stjernetegn afledt af stjernebilleder og guder – Amon-Ra (Vædderen), Tauret (Tyren), Shu (Tvillingerne), Apis (Krebsen), Serqet (Løven), Hathor (Jomfruen), Ma’at (Vægten), Anubis (Skorpionen), Sebetet (Skytten), Monthu (Stenbukken), Neith (Vandmanden) og Nød, der er kendt som Nonne i en Fisker-form.

Uanset hvilken kultur eller hvilket land du bor i, kan det være utroligt nyttigt at forstå de forskellige stjernetegn, når det gælder om at læse horoskoper, lave forudsigelser om livet begivenheder og fortolkning af personlighederne hos mennesker i din nærhed. Med en smule research kan alle blive eksperter i stjernetegn!

Du kan også tage dit stjernetegnsstudium med hjem i privaten ved at vælge en stjernetegn plakat. Det er også en spændende gave at give til en, der interesserer sig for den slags – eller burde gøre det.