Gulvafslibning Lyngby

Gulvafslibning Lyngby ved professionel og erfaren håndværker

Gulvafslibning Lyngby ved professionel og erfaren håndværker

editorial

Har man én gang oplevet at betræde et smukt og velholdt trægulv, som er behandlet således at træværket rigtig kommer til sin ret – så ved man også, at der er få gulvtyper, som kan måle sig med et olie eller sæbe behandlet trægulv. Med en af disse behandlinger – også kendt som de ikke forseglende behandlinger – kan man opnå den ægte fornemmelse af træværk under fødderne, uden at man bliver generet af splinter og knaster. Træ er et sublimt materiale, når det kommer til gulvbelægning, idet træ er et levende materiale, som samtidig har gode isolerende egenskaber. Og så er et trægulv bare kønnere end et kedeligt gulv af syntetisk parket, linoleum eller epoxy.

Et sundt og intakt trægulv er i høj kurs

Desværre er et trægulv – især hvis det er behandlet med sæbe – særdeles plejekrævende. Samtidig er træ ikke det billigste materiale, som kan anvendes til gulvbelægning. Derfor bliver der efterhånden længere og længere mellem de boliger, hvis gulve er belagt med ægte træ. Nybyggede huse og nyopførte lejligheder er typisk forsynet med et gulv af et billigere og mere slidstærkt materiale, som samtidig er mere rengørings venligt, og ikke kræver det store at vedligeholde. Dette betyder, at velholdte og sunde trægulve kommer i høj kurs blandt boligkøbere. Og er du i besiddelse af et sådant, bør du gøre, hvad du kan, for at bevare det i bedste stand.

Få trægulvet til at fremstå smukt og velholdt forud for et salg

Dit trægulv kan nemlig vise sig at være et stort aktiv for din bolig, hvis denne skal sælges. Er trægulvet blevet slidt og mat i overfladen, vil du få svært ved få det til at synes pænt og ensartet ved en almindelig gulvvask. Men hvis du får fat på en dygtig gulvmand, kan han med en professionel gulvafslibning og en efterfølgende sæbebehandling få dit trægulv til at stå som nyt.

Læs mere på gkservice.dk