Gulvafslibning Lyngby

Giv gulvet en chance mere med en grundig gulvafslibning i Lyngby

Giv gulvet en chance mere med en grundig gulvafslibning i Lyngby

editorial

Er du den heldige, nye ejer af et hus eller en lejlighed? Så er du sikkert interesseret i at slette så mange spor efter den forrige beboer som overhovedet muligt, og dermed gøre din nye bolig personlig og individuel. Dette vil som regel indebære renovering i større eller mindre omfang – langt de fleste vælger at male vægge og lofter, og andre går så langt som til at ombygge hele boligen, rive vægge ned og udskifte eksempelvis køkken eller badeværelse.

Uanset hvilken model du vælger, bør du ikke overse gulvet – især hvis dette er et velbevaret og intakt trægulv. Det kan nemlig sagtens komme til at udgøre et stort aktiv for dig og din bolig, hvis du sørger for at sætte det behørigt i stand.

Skal jeg udskifte det gamle trægulv i min nye bolig?

Selv om gulvet fremstår nusset og snusket, er der sjældent nogen god grund til at skifte det ud. Du bør først og fremmest tage trægulvet i den nye bolig i øjesyn for at konstatere, om det lider af dybdegående skader, eller om slitagen udelukkende skyldes almindelig dagligdags slid.

Til denne form for slitage hører de klassiske slidspor, som fremkommer, når støv trædes ned i gulvets overflade. Slidspor fremstår som en grålig og mat film, som optræder der, hvor gulvet slides mest, for eksempel ved døre eller foran sofagruppen. Du kan ikke vaske disse slidspor bort, da støvet har indlejret sig i gulvets overflade – og således kommer gulvet til at fremstå permanent snavset, uanset hvor ofte – og hvor grundigt – du end skrubber og skurer det.

Men slidspor og andre skønhedspletter som for eksempel skjolder fra spildte væsker, misfarvninger fra solfalming samt mindre ridser og skrammer kan snildt fjernes med en grundig gulvafslibning. En professionel gulvmand i dit lokalområde kan på kort tid udføre en effektiv gulvafslibning, som efterlader dit gulv som nyt.

Du kan få et uforpligtende tilbud på en billig gulvafslibning på gkservice.dk