facadeelementer

Forskellige måder kan forny din facade på

Forskellige måder kan forny din facade på

editorial

Når man er husejer og har boet i det samme hus i rigtig mange år, kan man på et tidspunkt godt opleve at man begynder at føle at huset er kedeligt at se på, og man ønsker måske endda at sælge huset og finde et noget nyt, men det er faktisk ikke nødvendigt. I denne artikel får du et par tips til hvordan du kan friske dit hus op, så det ser næsten nyt ud. 

Mal dit hus i en anden farve

Hvis du har gået og kigget på den samme gamle, grå og kedelige farve, de sidste 25 år, så kan det være det er på tide at overveje at male huset. Hvis dit hus har en glat facade, er det nemmere at male, hvorimod hvis dit hus består af mursten, så skal det pudses op først, inden du kan male. Du kan godt male et murstenshus, men så bliver resultatet også derefter. Hvis du ikke har noget imod at man kan se fugerne igennem malingen, så kan det sagtens være en mulighed for dig.

Dekorer din facade

Du kan også benytte dig af forskellige typer af dekoration, til at opfriske facaden på dit hus. Det kan for eksempel være ved at sætte et træskelet op på muren, og plante planter der kan grå op af muren. Du kan for eksempel også hænge forskellige blomster potter op, og eventuelt tilføje nogle udendørs lamper. Dette ser især godt ud på en lækker sommernat.

Benyt dig af forskellige facadeelementer

Du kan også benytte dig af forskellige former for facadeelementer, som kan være med til at give dit hus et nyt og fuldstændigt anderledes look. Facadeelementer er forskel er forskellige typer af belægning, der kan sættes på husets mure, og dermed give det indtryk at det er en naturlig del af huset, og at det altid har set sådan ud.