Hudpleje

Find hudplejeprodukter til lave priser online

Find hudplejeprodukter til lave priser online

Huden er kroppens største organ. Det er måske ikke noget du går og tænker over i det daglige, men huden er faktisk kroppens eneste bolværk imod ude fra kommende påvirkninger, og må således stå model til lidt af hvert hver eneste dag. Især huden i ansigtet er spændt hårdt for hvad dette angår. Og derfor er det vigtigt at du giver din hud den rette pleje, næring og beskyttelse på daglig basis.

Hvordan passer jeg godt på min hud i det daglige?

God hudpleje behøver hverken at være dyr, tidskrævende eller besværlig. Du skal blot sørge for at vælge de rette produkter, som passer til din hud, og som holder en god kvalitet. Så har du faktisk ikke brug for andet end en god base bestående af rense produkter, en nærende serum, en beskyttende og fugt givende dagcreme og en plejende og nærende natcreme.

Hver morgen skal du rense din hud med en blid rensecreme – undlad vand og sæbe, da det udtørrer huden. Du kan med fordel afrunde din rense rutine med en skin tonic eller en toner som strammer huden op og gør den klar til at modtage serum og dagcreme.

En serum er en fugtgivende og plejende olie agtig substans som trænger dybere ned i hudens overfladiske lag end end creme. En dagcreme skal kunne forsegle fugten samtidig med at den beskytter mod solens skarpe UV stråler. Som dagcreme kan du med fordel vælge en såkaldt BB creme som indeholder pigment og dermed giver en jævn og ensartet teint uden at du behøver at bruge foundation.

Om aftenen gentager du afrensningen for at fjerne snavs, sved, fedt og rester af din makeup. Hernæst påføres den lidt federe og mere næringsrige natcreme som kan hjælpe din hud med dens natlige genopbygning.

Du kan finde billige hudpleje produkter i høj kvalitet på sephora.dk