lån

Find det rigtige lån

Find det rigtige lån

editorial

Der er i dag så mange muligheder for at låne penge. Du kan gå i banken og ansøge der, du kan tage et sms lån eller en anden form for online lån. En hver butik med respekt for sig selv tilbyder en eller anden form for finansering og på det seneste tilbyder selv den mindste web-shop også, at du kan låne penge og bruge dem i web-shoppen. Der er derfor en god grund til at være forsigtig og kigge sig godt om inden man låner. Både fordi det kan  være nemt at lade sig rive med og låne til lige den smarte nye bærbar, som man har forelsket sig i, men også fordi det kan være uoverskueligt at finde rundt i de mange muligheder der er.

Tjek nettet

Sammen med de mange forskellige lån, er der kommet flere hjemmesider, der tilbyder at give dig det overblik over de forskellige lånemuligheder. Det er et godt sted at starte, hvis du vil lære mere og sikre dig at du ikke får taget et forkert lån. Samme hjemmesider tilbyder også at komme med 3 mulige lån du kan søge. Du taster få oplysninger ind og de vil finde de 3 bedste. Fordelen ved det er, at du sikre dig at det er 3 sammenlignlige lån og du kan derved nemmere finde det bedste og billigste lån.

Rentefri lån

Mange butikker tilbyder i dag rentefri lån. Fordelen ved dem er at du kan låne til noget du har brug for her og nu og betale af, frem for først at skulle spare op. Det er både butikken og banken selvfølgelig klar over og der hvor risikoen for dig som forbruger ligger er, hvis du misvedligeholder dit lån. Det kan ende op i mange penge, hvis du en måned er for sent med din betaling eller ikke kan betale.