bådudstyr

Find det bedste bådudstyr online

Find det bedste bådudstyr online

editorial

Når sommerens sejlads er vel overstået, og båden eventuelt skal landsættes, bør du overveje om du i denne forbindelse bør benytte dig af muligheden for at sætte båden flot i stand. Er du den lykkelige ejer af en lækker træbåd giver det mening at rense og istandsætte skroget – her under især bådens bund, som kan være vanskelig at tilgå når båden er søsat. Til de formål har du brug for såvel de rette redskaber som materialer i høj kvalitet. Disse kan du med fordel købe online – for eksempel hos den forholdsvis nystartede online bådudstyr butik BÅDBIKSEN.

Hvem er BÅDBIKSEN?

BÅDBIKSEN er en online shop som har specialiseret sig i at forhandle bådudstyr i høj kvalitet til ganske rimelige priser. Grunden til at BÅDBIKSEN kan tilbyde nogle af landets laveste priser på bådudstyr er at hver enkelt vare bestilles hjem fra leverandøren i forbindelse med hver enkelt ordre i webshoppen.

Det betyder at BÅDBIKSEN ikke selv behøver at have et lager – og derved spares udgiften til dette. Det er ikke kun omkostninger i forbindelse med husleje som spares væk. Det er også forsikring af det dyre udstyr på lager samt aflønning af personale til håndtering af dette. Og disse udgifter kan hurtigt løbe op.

Når BÅDBIKSEN således skærer ind til benet kan priserne på bådudstyr holdes i bund, uden at der bliver slækket på de høje krav til kvalitet og standard. BÅDBIKSEN er med mere en 12.000 unikke vare numre i den online shop en af de mest alsidige forhandlere af bådudstyr i Danmark. De dygtige folk bag BÅDBIKSEN – som tidligere hed Marine-Shop.dk – efterstræber en status som landets førende bådudstyr butik, med det mest attraktive vare sortiment til de bedste priser.

Du kan læse mere, og finde bådudstyr til vinterens klargøring af din båd, på baadbiksen.dk