bådudstyr

Bestil bådudstyr online og spar penge

Bestil bådudstyr online og spar penge

editorial

Har du planer om sammen med familien at afholde sommerens ferie til søs? Så er det nu du skal i gang med at klargøre jeres båd.

Det er nemlig vigtigt at fartøjet er i ”ship shape” inden I sætter sejl og udstikker kursen mod de smukke danske kyster. Samtidig er det rigtig ærgerligt at skulle afbryde et planlagt togt fordi man går ned på udstyr, eller på grund af fejl på båden.

Derfor er det en god idé at udnytte tiden mens båden ligger på land til at gennemgår den fra stævn til agter. Så har du samtidig en unik mulighed for at få renset skroget – en vigtig del af klargørings processen.

Bådens bund har det med at tiltrække skaller, rurer og snegle, som hægter sig fast underneden på skroget og hindrer bådens fremdrift. Hvis du sørger for at fjerne disse parasitter vil du kunne opnå bedre manøvredygtighed, en højere hastighed og en langt bedre udnyttelse af brændstoffet. Og det vil du kunne se på regnskabet.

bådudstyr

Tjek sikkerheden ombord inden I stævner ud

Foruden at sikre skroget bør du også sikre at alt det nødvendige bådudstyr er til stede. Det er selvfølgelig vigtigt at have velfungerende fortøjningsudstyr samt anker og ankerspil. Så kan du nemlig selv vælge om du vil lægge til red i en af de mange hyggelige danske havnebyer eller marinaer, eller om du vil kaste anker ud for den billedskønne danske kyst.

Noget af det vigtigste på en båd er dog sikkerheds udstyret. Du bør foretage en grundig test af radioen og nødkalds systemet. Og du bør sørge for at båden er forsynet med det rette antal redningsveste – en vest per besætnings medlem, plus en ekstra i reserve.

Hvis du er på jagt efter billigt bådudstyr i top kvalitet bør du tjekke Marinelageret i Sønderborg. Klik ind på marinelageret.dk og læs mere.