Bobleplast

Beskyt dine forsendelser godt

Beskyt dine forsendelser godt

Indpakning af forsendelser er noget, de færreste virksomheder gider bruge unødvendigt meget tid på. Det skal fungere på den måde, at det går stærkt, at det kommer pænt frem til kunden, og at varerne ikke går i stykker under fragten. Men føler du, at du ikke har fundet den helt optimale løsning endnu, så er du nok ikke alene.

Optimér din emballage

Hvorfor bruge lang tid på at pakke dine varer ind i upraktisk emballage, når der er andre muligheder? Ved at få valgt den helt rette emballage kan du nemlig spare tid, når du pakker dine forsendelser ind, og du kan reducere sandsynligheden for, at pakkerne eller indholdet går i stykker undervejs i fragten. Det sparer dig både for tid og penge, noget som uden tvivl går hånd i hånd for de fleste.

Den rette emballage for dig afhænger af, hvad du skal sende, hvordan du sender det, og af dine personlige ønsker og behov. Det kan være alt fra store papkasser til små boblekuverter, og for mange er det i virkeligheden nok en kombination af flere ting, der fungerer bedst.

Bobleplast

God beskyttelse med bobleplast

En vigtig faktor er, at dine varer er godt beskyttet undervejs. Fragtfirmaer kan være hårdhændede, og det sidste du som virksomhedsejer ønsker er, at dine kunder modtager ødelagte varer. Det gælder især, hvis du sælger ting, der nemt kan gå i stykker undervejs.

Et nemt og effektivt middel mod dette er bobleplast. Du kan købe store ruller af bobleplast, som vikles omkring dine varer for at danne et beskyttende lag omkring dem. På den måde kan de bedre holde til stød og slag, som kan komme under fragten. Pakker du flere varer sammen, så kan bobleplasten også bruges til at holde dem adskilt fra hinanden og forhindre, at de ridser eller skader hinanden i papkassen.