røgelse

3 ting du kan bruge røgelse til

3 ting du kan bruge røgelse til

editorial

Hvis du er lidt spirituel anlagt, så har du nok hørt om røgelse. Det siges at røgelse kan have mange gode egenskaber for dig og dine omgivelser. Røgelser er tørrede knuste planter, og kan fås i forskellige typer. Hvis du endnu ikke ved, hvad røgelse blandt andet kan gøre godt for, så har vi lavet en lille liste med tre ting røgelse kan hjælpe med. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder. 

røgelse

Negative energier i hjemmet

Røgelse kan blandt andet bruges til at fjerne negative energier fra dit hjem. Det kan være, at du føler at der opholder sig ånder i dit nye hjem. Her kan du bruge røgelse i alle rum, hvor du føler en negativ energi, og så skulle du gerne kunne mærke en forskel. Hvis du generelt bare gerne vil have god energi i hjemmet, så kan du også tænde nogle røgelsespinde i ny og næ. 

Afslapning

Røgelse siges også at have en afslappende effekt på kroppen. Hvis du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, og du gerne bare vil slappe af, så kan du bruge røgelse til dette. Det kan også give en god effekt, hvis du bruger røgelse mens du mediterer, så du kan få en afslappende atmosfære i hjemmet. Du kan altid give det et skud, hvis du tror, at røgelse vil kunne hjælpe dig med at slappe mere af. 

Dårlig lugt

Du kan også bruge røgelse til at fjerne dårlig lugt fra hjemmet. Hvis du har en underlig lugt, som du bare ikke kan slippe af med, så prøv at brug røgelse i det rum, hvor lugten er. Denne lugt kan nogle også forbinde med ånder i hjemmet, hvis man ikke kan finde ud af, hvor lugten kommer fra. Du kan også altid kontakte personer, der har erfaring med brugen af røgelse, så de kan komme hjem til dig og hjælpe dig af med de dårlige energier.