kjole

Vælg den rigtige kjole

Vælg den rigtige kjole

editorial

Alle kvinder kan gå i kjole, det drejer sig blot om at finde og vælge en, der passer til din kropsform. Det drejer sig altså om at du kender din krop, hvad er dine fordele og hvilke dele der skal fremhæves og hvilke dele ønsker du at dække. Det gir nemlig ingen mening at kigge på kjoler, der passer til lange høje tynde piger, hvis du har en timeglas figur med bryster og numse. I dag er der et utal af kjoler i alle former, farver, længder og pasform, så det er muligt at finde en der passer. Samtidig er der også et fokus på, at kvinder ikke er ens og det ses også på de kvinder, der bruges til at vise kjolerne. 

5 forskellige kvindeformer

Der findes overordnet 5 forskellige kvindeformer og hver type har deres egne fordele og ulemper. Kvinder med det man vil kalde en A form, er høje og tynde med hofter og små skuldre og bryster. De kan med fordel vælge kjoler, der sidder stramt foroven og er vidde forneden.

Den anden kvindetype er X formen. Tænk Marilyn Monroe, hvor der er bryster og hofter, samt smal talje. Gå efter kjoler der fremhæver din smalle talje og flotte kvindelige figur. 

Den tredje kvindeform er H, som er den direkte modsætning. Intet bryst, talje eller hofter. Vælg kjoler med indsnit og brug gerne bælter, der kan være med til at skabe de former. 

V-figuren er mere mandlig i sin form med brede skuldre og smalle hofter. Vælg en kjole, der fremhæver din talje og undgå stropkjoler og V-hals. 

Den sidste type O har typisk store bryster og mave men slanke ben. vælg en A kjole eller en der skæres lige under brystet, så fokus fjernes fra maven og i stedet ender på brystet eller på de slanke ben.