slamsugning

Undgå oversvømmelse med slamsugning

Undgå oversvømmelse med slamsugning

editorial

Undgå oversvømmelse med slamsugning

I Danmark regner det meget, rigtig meget. Derfor oplever vi år efter år oversvømmelser rundt omkring i landet. Ved at sørge for at fjerne blade og slam fra din kloak, kan du forebygge oversvømmelse på din grund. Læs her i indlægget hvordan du kan gøre det.

Bestil en slamsuger

Oftest er det nemmest at bestille en slamsuger, når der skal fjernes slam og andre ting fra ens kloak. Med en slamsuger kommer de professionelle ud med udstyr, som nemt og hurtigt kan fjerne blade og hvad der ellers blokerer for kloakken.

En slamsluger kan både suge og puste, så der kommer hul igennem, hvis der er en blokade i kloak systemet.

Hvis du er på udkig efter en slamsluger anbefaler vi, at du tager fat i firmaet Vennelyst. De gør et super stykker arbejde, og kan derfor anbefales på det højeste. Find dem her https://www.vennelyst.dk/arbejdsomrader/speciallosninger/slamsugning.

Gør det manuelt

Hvis blokaden i din kloak ikke er så slem, eller blot er ved at blive bygget op, så kan det være du kan fjerne den manuelt. Først og fremmest kan du forsøge ved at skabe undertryk med en svupper. Dette gøres fra det afløb, som blokaden er ved at komme i. Hjælper det ikke med en svupper, så er der andre metoder du kan prøve.

Brug en syreopløsning

Et af de ældgamle husmor råd til hvordan man fjerner en blokade i sit afløb er ved at bruge en blanding af eddike og natron. Når du blander de to, så laver du en syre, som kan opløse blokaden i kloakken. Her er det vigtigt du bruger handsker, og ikke får det på hud, hænder eller i øjnene. Derudover skal du skylle grundigt efter.

Brug en kloakrenser

En kloakrenser er et specialudviklet værktøj, som bruges til at fjerne eventuelle materialer, som blokerer for gennemløb i kloakken. En kloakrenser kan oftest kun benyttes, hvis røret har en bestemt størrelse, da det er et stort værktøj.