kaffemaskiner industri

Undgå de lange køer til industri-kaffemaskinerne

Undgå de lange køer til industri-kaffemaskinerne

editorial

I denne sammenhæng tænker vi industrikaffemaskiner som dem, man finder på arbejdspladser, kantiner med videre, hvor der kan komme et rend af ansatte, gæster og så videre, der gerne vil have sig en kop kaffe.

Der er jo nogle måder, man kan undgå den slags på selv, og det er blandt andet, at man sørger for at undgå de tidspunkter, hvor man kan forvente, at der er mange mennesker, der gerne lige vil have en kop kaffe, og det er især om morgene, til frokost og måske virkelig tidligt om morgenen og sidst på eftermiddagen/aftenen, hvis der er åbent det samme sted længe.

Men hvis man vender fokus bort fra den ansatte/gæsten og til dem, der skal sørge for disse maskiner og anskaffe dem, så er der andre måder, hvorpå man kan undgå at få køer til maskinerne, så man misser, at folk kan få en god kaffeoplevelse.

Og det er trods alt det vigtigste først: at man anskaffer sig de maskiner et sted fra, der er kendt for høj standard af kaffe.

Hav nok af kaffemaskiner til industri

Det smarte er, at man skal opstille nok af de maskiner, om man skal betale for kaffen, eller den skal være gratis, for det er jo den optimale måde hvorpå, at man kan undgå, at der kommer kø.

Man kan stille flere maskiner ved siden af hinanden af samme slags eller forskelligt art, så folk også kan prøve noget anderledes, hvis der er lidt folk foran ens vante maskine.

Men man skal også se på, hvor der er flest mennesker generelt, hvilket kan være i forhallen og indgangspartier og kantinen, hvor det så kan være nødvendigt at sætte maskinerne op.

Så kan man også stille dem strategiske steder forskellige steder i samme bygninger og eventuelt etager, så man altid lige kan tilgå en dejlig kop kaffe.