hundelegetøj

Udskift hundelegetøjet med jævne mellemrum

Udskift hundelegetøjet med jævne mellemrum

editorial

Nogle katteejere vil nok nikke genkendende til, at man, før man fik katten, indkøbte en helvedes masse kattelegetøj og endda et helt kradsetræ, der kunne fungere som hule, der gik helt til loftet – men som katten så dårligt orker at kigge på, når den kommer hjem.

Den farer lige hen til sofaen og kradser den i stykker.
Så man køber noget andet legetøj til den, som den så leger med i halvandet minut og aldrig skænker en tanke igen, også selvom man prøver at aktivere katten med legetøjet. Spildte penge lige dér.

Det er lidt noget andet med en hund, for den kan finde en pind ude i naturen, som man kan lege med den i flere timer, hvor det er en selv, der må opgive at lege længere, fordi man er helt udmattet, selvom det er hunden, der har løbet efter pinden flere gange.

image

Hunden skal også have noget andet hundelegetøj nu og da

Derfor kan ma måske ende med at tro, at det er nok, hvis man bare har en bold til hunden, for den leger trods alt tit med den, om man gør det sammen med hunden eller ej.

Men en hund skal aktiveres, og det er også derfor, at den leger med det, som den kan komme til og får lov til.

Og så skal hunden også udfordres, hvorfor det er vigtigt, at man giver den noget spændende og varierende hundelegetøj, som den kan bruge til både at finde løsninger, men også til at tygge i, så dens tænder kan blive brugt.

Derfor skal man også se på, hvad man giver hunden af legetøj, når den er lille, og hvad man giver den at lege med, når den er ældre.

Det vil nemlig variere en del, hvad man skal give den på de forskellige alderstrin i livet.