Børneplakater

Tilføj kant og personlighed til børneværelset med den helt rigtige plakat

Tilføj kant og personlighed til børneværelset med den helt rigtige plakat

editorial

I et børneværelse skal der være fokus på leg og gode stunder, men for at skabe den helt rigtige stemning i barnets rum, skal der hygge til – og det får du ved at skabe små oaser med fine interiørfund. Du kan passende starte med at skabe en unik væg fyldt med billeder. 

Sæt den rette stemning i dit barns børneværelse ved at indrette det i en let, indbydende og legende stemning. Mal en væg, finde sjove figurer til reolen og hæng gerne en række sjove billeder op på væggen, som du og barnet kan snakke om og finde inspiration i.

Når rummet er rart at være i, er der større chance for, at dit barn også synes om sit værelse og har lyst til at være der og lege. En god atmosfære smitter af på humøret, og er rummet rart at være i, indbydes der til leg og hygge på et helt andet niveau, end hvis rummet er koldt uden møbler og tilbehør, som skaber god stemning. 

Bland gerne mange slags billeder

Vil du gerne gøre dit barns værelse mere hyggeligt, så er det oplagt at starte med at hænge billeder på væggen. Du kan med fordel blande billeder af enhver art. Du kan købe et par fine børneplakater hos blandt andet SOHU-shop, hvor du kan få alverdens hyggelige plakater med sjove dyr, med barnets navn eller små grafiske tegninger med ordspil. Du kan eventuelt finde et par gamle fotografier af jeres familie, indramme dem og hænge billederne op på væggen i en fin lille samling.

Når du indretter med forskellige billeder, vil du opleve, at du tilfører et fint spil på væggen, som gør det spændende at kigge på. Når du på et tidspunkt får lyst, er det også nemt at udvide samlingen og tilføje flere billeder enten købt hos den samme forhandler eller fundet andre steder herhjemme eller fra rejser, I har været på ude i verden. Billeder fortæller historier og det er en fin måde at dekorere et børneværelse på.