kerastase

Styling og pleje til alle typer hår fra Kerastase

Styling og pleje til alle typer hår fra Kerastase

Blandt de mest anerkendte og velansete brands inden for hårpleje og styling finder vi Kerastase. Kerastase har igennem årtier markeret sig i den absolutte spydspids i genren, og produkterne fra det berømte brand benyttes af såvel professionelle frisører og stylister som privat personer verden over.

Solbeskyttelse til håret fra Kerastase

Kerastase står blandt andet bag et unikt skræddersyet hårplejeprogram, som giver effektiv og langvarig beskyttelse til alle hårtyper. De tre Kerastase Soleil serier “Soleil til naturligt hår”, “Soleil til farvet hår” og “Soleil til svækket hår” beskytter alle hårtyper mod de kendte sommer farer sol, vind, salt- og klorvand – alle faktorer, som kan udtørre og beskadige dit hår. Med produkter fra Kerastase Soleil serierne er dit hår behørigt beskyttet sommeren over – eller under vinterferien i sydens sol.

Kerastase pleje produkter til alle slags hår

Det ypperste inden for pleje af hår finder du i Kerastase Chronologiste serien. Kerastase Chronologiste plejer såvel hår som hovedbund med en avanceret formel, som både beskyttende og genopbyggende. I Kerastase Chronologiste serien finder du produkter til alle hårtyper – tørt såvel som fedtet hår, sensibel og skællende hovedbund, hår som er kemisk skadet af permanent væske, afblegning eller farvning samt tyndt og fint hår, kraftigt hår og hår med naturligt krøl.

Uanset længden på dit hår, vil det have glæde af vask med balsam og shampoo fra Kerastase Chronologiste serien, og en plejende kur eller maske med jævne mellemrum. Du vil opleve en tydelig forskel, når du skifter dine sædvanlige hårpleje produkter ud med de nærende og velduftende produkter fra Kerastase Chronologiste serien.

Hvor kan jeg købe Kerastase hårpleje og styling produkter?

Du har, med andre ord, alt at vinde ved at gå over til Kerastase. Hvis du er på udkig efter en online butik, som tilbyder alle produkter fra Kerastase til rimelige priser, kan du med fordel kigge forbi webshoppen på smukkere.dk.