Malerfirma Lyngby

Støtte din vens firma med dit malerfirma i Lyngby

Støtte din vens firma med dit malerfirma i Lyngby

editorial

Måske undrer du dig over, hvordan du kan støtte din ven med dit malerfirma i Lyngby, som vi lige anvender som foregangseksempel i denne artikel, omend man sagtens kunne benytte mange andre forslag.

Vi tænker ikke på, at du skal ansætte din ven for at få vedkommende i aktivering eller få noget at lave, det skal heller ikke være som en direkte økonomisk gave til vedkommende, fordi personen spørger om penge til privatøkonomien.

Men det handler faktisk lidt om penge, for det er din ven, som har fået en idé til et projekt, noget iværksætteri med videre, og han har da rejst lidt kapital, startet en støtteordning på nettet, men det går lidt langsomt, så han søger en saltvandindsprøjtning fra dit hoved for at kunne komme videre.

“Problemet” er her lidt, at du sådan set har pengene, men du er maler og har forstand på at male og har oprettet dit firma for at arbejde med malerarbejde, men du aner ikke, om dette projekt er værd at investere i eller ej, og du har ikke andre i firmaet, der kan sige, om det er en god idé eller ej.

Desuden vil du også have svært ved at sige nej til din ven, når nu I er så tætte, men omvendt vil du ikke kaste de penge efter et projekt, der er dømt til at mislykke på forhånd, da du godt kunne bruge dem i dit eget firma til at investere i.

En løsning kan her være, at man aftaler et mindre beløb til investering, mod at man bliver medpartner i projektet, så man selv kan få lidt kontrol over det og vide, hvad der foregår.

Er man gode venner, så vil man forstå dette forslag, for så forsvinder de penge ikke bare ud i det blå – men man skal selvfølgelig også føle efter og mærke, om det er noget, man selv kan se sig selv i.