mads z ringe

Smukke ringe til særlige lejligheder

Smukke ringe til særlige lejligheder

editorial

Søger du en særlig ring til din kæreste eller evt. kommende kone? Det kan også være en gave til dig selv, som du synes, du fortjener. Nogle gange markerer en ring noget særligt, andre gange er den bare et smykke, men et meget synligt og elegant smykke. 

En ring kan være en rigtig fin gave, den kan gives på en mærkedag, som når veninder har kendt hinanden i 30 år, din datter bliver student eller en rund fødselsdag. Ringen vil altid minde modtageren om begivenheden – og dig. 

Tidligere gik man kun med en forlovelses- eller vielsesring, men i dag går vi med flere ringe og kombinerer gerne forskellige slags. Du kan vise, hvem du er via dine smykker, og det gælder også ringe. 

Interessant udvalg

Hvis du gerne vil kigge i ro og mag hjemmefra på et spændende udvalg af ringe, er det værd at se på mads z ringe. Du kan se alt fra de helt specielle og eksklusive guldringe med diamanter til smukke sølvringe mm. Hvis du passer på ringen, vil den være flot – og muligvis din favorit – i mange år. 

Mads Z har 300 butikker i Danmark, og der er landsdækkende bytteservice. Du kan få hjælp til at finde den rigtige størrelse ring ved at ringe, skrive eller besøge butikken. 

Bemærkelsesværdige og smukke ringe

Se fx den helt specielle Mads Z Poetry Rainbow luzury ring i 14 karat guld. Den er virkelig bemærkelsesværdi og vil ikke blive overset på din finger med dens ægte forskellige sten i meget flotte farver… En ring til en farverig og særlig person. Den koster 7.155 kr.

Hvis du er til det mere enkle, er Mads Z Circus måske mere en ring for dig. Den er i 14 karat guld og med ægte ædelsten. Ædelstenene har godt nok mange smukke farver; pink, ametyst, safir, opal, topas og pridot, men sammenlignet med Poetry Rainbow er det en mindre og simpel, men meget elegant og smuk ring.