tidsregistrering

Smart system gør tidsregistrering på arbejdspladsen nemmere

image

Skal I på arbejdspladsen tjekke ind og ud, når I kommer og går, så det er muligt at registrere, hvor længe I har været på arbejdspladsen den dag, er det vigtigt, at I har et smart system til det. Lige meget om der er mange eller få ansatte, og lige meget hvor meget de hver især arbejder, har I brug for et system, der gør det meget overskueligt for jer at se, hvor meget de har arbejdet. Det er med til at gøre, at I nemt kan holde styr på, om der er nogle, der arbejder alt for meget, og om der er nogle, der ikke arbejder nok. 

Du kan selvfølgelig mange forskellige former for elektronisk tidsregistrering i dag. Det er netop den smarteste løsning i forhold til, at du ikke behøver at bruge en masse tid på at gennemgå, hvor meget tid dine ansatte arbejder. Det er også med til at gøre, at de nemt selv kan danne sig et overblik over, hvor meget de arbejder. Det er også en kæmpe fordel for dig. Så kan de nemt selv justere, så de arbejder lidt mere, hvis de mangler at arbejde nogle timer. 

Der findes mange forskellige former for tidsregistrering, men et af de steder, hvor du kan finde et virkelig smart system, er hos anca.dk. De har nogle systemer, hvor I kan få sat op til 200 terminaler op, hvor medarbejderne kan tjekke ind og ud. Det er programmeret, så der er op til 10.000 medarbejdere, der kan bruge det. Derudover kan medarbejderne også tjekke ind via intranettet og mobilen. Det giver dem mange muligheder for at registrere deres tid på lige præcis den måde, som de foretrækker. Det er altså en kæmpe fordel for dig – og for dem, der skal udbetale løn og dermed holde styr på tiden.