new era cap

Skal du være med fremme? Så hedder det en New Era cap

Skal du være med fremme? Så hedder det en New Era cap

editorial

Man er næppe overrasket over, at en kasket har udviklet sig, for selvom man kan argumentere for, at der ingen grund er til at forbedre noget, som der allerede mere eller mindre er perfekt, udover at ændre lidt på detaljerne, så er der jo stadigvæk nogle, som der vil tage patent på deres egen udgave.

For det er jo svært at møve sig ind på et marked, hvor et produkt kan minde så meget om hinanden, at man kan spørge sig selv, hvor grænsen går mellem at blive inspireret, og hvornår der er tale om et plagiat.

Når noget sælger godt, vil man jo gerne være med, men det er måske lidt kedeligt for en at have en franchise-del, så man gerne vil skabe sig eget.

new era cap

Det kan bare være ret så svært med en kasket, fordi den er svær at forandre, uden man ender med at gå for langt væk fra oprindelige udgangspunkt, så folk ikke kan se, hvorfor de skulle anskaffe sig sådan en anderledes udgave af en cap.

Der er en ny spiller på banen: New Era cap

Der er i denne sammenhæng, at det er passende at introducere sig for mærket New Era cap, for så får du et sortiment med caps og kasketter samt huer, der viser dig, hvordan man både kan gøre den velkendte cap mere moderne, men hvordan man også kan udvikle på konceptet, så man kan præsentere dig for noget nyt.

Derfor er der her både noget for dem, der vil have det, de kender, men der er også noget for dem, som der vil prøve sig selv af med noget nyt til toppen af hovedet.

Måske finder man ud af, at der er noget, der passer en bedre end andet, men hvis man er smart, så sørger man for at anskaffe sig forskellige udgaver, så man altid har noget at veksle mellem.