hækkeklipper

Skaf en hækkeklipper - og pas så på!

Skaf en hækkeklipper - og pas så på!

Det gør immerværk arbejdet med at tilpasse og beskære en hæk noget lettere, hvis man har en hækkeklipper med sig til at klare den opgave, om man så er anlægsgartner, haveservice-typen eller bare en privatperson til at gøre arbejdet.

Det kræver en god en af slagsen, men sådan en hækkeklipper er heldigvis til at finde uden de større problemer, om du søger på nettet eller går ned til en forhandler for at finde en egnet en, der passer til dine behov.

Men sådan noget værktøj kræver ikke alene, at man også øver sig, så man ender med at få et præcist resultat med ens hækkeklipning, hvilket kræver en del øvelse, hvorfor man må acceptere, at det bliver pænere med tiden; men det kan også blive et farligt arbejde!

Flere årsager til at være forsigtig med en hækkeklipper!

For det første larmer sådan et redskab en del, hvorfor det er smart, at man tager noget høreværn på i længden, hvis man skal klippe en større omgang.

Hvis du så har set nogle vittighedstegninger, så har du måske set, hvordan sådan en hækkeklipper klipper grene af ved et uheld eller tager hatten af en person.

Det er morsomt at læse, men det er en reel fare, som man skal passe på med, når man klipper hæk.

En ting er jo, hvis man kommer til at klippe lid for meget af, eller noget som ikke skulle være klippet af, men man er nødt til at være sikker på, at der ikke er mennesker på den anden side af hækken.

Godt nok burde de kunne høre dig, men det kan jo være en forbipasserende med musik i ørene, der ikke hører dig.

Så er der det med, at hvis du klipper en hæk ude på vejen, hvor vejen drejer, så skal man også passe på med, at en bil ikke kører for tæt på en, mens man arbejder.