filter

Sådan undgår du hovedpine

Sådan undgår du hovedpine

editorial

Der findes ikke noget værre end dunkerende hovedpine, som varer ved hele dagen. Hovedpine nedsætter din præstationsevner og du har måske mest af alt lyst til at ligge i sengen i et mørkt rum. I dette indlæg vil vi komme med alternative løsninger til dig, der ikke vil tage en masse piller for at kvæle hovedpinen. Læs med her. 

1. Frisk luft i hjemmet 

Hvis du arbejder hjemme i dit hus eller lejlighed, så skal du huske at lufte jævnligt ud. Frisk luft gør dig mere klar i hovedet og du kan mindske risikoen for at udvikle hovedpine. Du kan enten bruge en løsning, såsom at åbne vinduet eller terrasse døren. En anden løsning kan også være, at du investerer i en luftrenser til hjemmet. En luftrenser kan give dig frisk luft hele dagen, så du er i et dejligt ventileret rum uden diverse lugtgener. Du skal huske at købe filtre til din luftrenser, så du får den maksimale udbytte af din maskine. Hos https://www.billigfilter.dk/ kan du finde et stort udvalg af alle slags filtre til din luftrenser. 

 

 

2. Masser af væske

Det er ikke blot en myte, at du kan bekæmpe hovedpine med væske. Du skal huske at drikke rigeligt med vand, hvis du vil undgå at få hovedpine i løbet af dagen. Du skal drikke op til 2 liter hver dag, så du er godt hydreret. Du kan få vandflasker, der har en slags tracker på. Så ved du lige præcis, hvor meget vand du drikker i løbet af dagen. 

 

3. Dit daglige kaffeindtag 

Hvis du indtager en stor mængde kaffe i løbet af dagen, så kan det også være årsagen til din hovedpine. Det er koffeinen, der går ind og laver ravage i dit hoved. Det er ikke kun i kaffe, men det er også i energidrikke. Så hvis du drikker dem og kaffe, så kan du indoptage en stor mængde koffein i løbet af dagen. Du kan faktisk også få hovedpine, hvis du springer kaffen over til morgenmaden. Så det er med at finde en gylden middelvej mellem for lidt og for meget koffein.