Polering af badekar

Sådan rengør du dit badeværelse

Sådan rengør du dit badeværelse

editorial

Det er vigtigt, at du husker at gøre rent på dit badeværelse. Her kan der nemlig transmitteres en masse bakterier rundt, særligt hvis det er på et kontor. Derfor er det vigtigt, at der er regelmæssig rengøring ude på dit badeværelset, så du undgår at blive smittet med sygdomme. På denne måde får du et badeværelse, der er rent og sundt at opholde sig i.

Læs med her, og hør om hvilke måder, du kan gøre dit badeværelse rent på. 

 

image

 

Få vasket gulvet

Når du alligevel er i gang med at vaske dit gulv i stuen, så kan du også vaske gulvet på badeværelset. Der er mange, der tænker, at gulvet derude ikke behøver at blive vasket. Her kan der lægge lige så meget støv og snavs, som andre steder i dit hjem.

Derfor skal du sørge for at få vasket gulvet jævnligt, så der ikke er rester af hår, støv eller andet på gulvet. Brug en moppe og en spand til at fjerne snavs og støv, ligesom du ville gøre med resten af huset.

 

Rengør din vask

Vasken på badeværelset er et andet sted, hvor der samler sig bakterier og kalk, hvis den ikke rengøres regelmæssigt. Derfor skal du sørge for, at du rengør din håndvask, så der ikke kommer kalkophobninger på dit armatur eller sågar begyndende svamp.

Du kan bruge skurecreme til at få fjernet det værste kalk. Når du bruger skurecreme, så er det vigtigt, du først gør armaturet vådt. Ellers kan det slide meget på armaturet. Brug herefter skurecremen, og husk at skylle efter med vand.

 

Sådan rengør du dit badekar

Rengør også dit badekar regelmæssigt. Du skal sørge for, at du fjerner rester af snavs og olie på bunden af badekarret. Dette er lige så vigtigt som at støvsuge og rengøre dine gulve derhjemme, fordi det kan føre til bakterieopbygning, hvis det ikke bliver passet. Det samme vil ske med kalk.

Hvis dit badekar er slemt plaget af kalk, så kan du også få det poleret. Det kan give badekarret en flot glans igen. Læs mere om dette via det her link: https://emaljering-af-badekar.dk/polering-af-badekar/.