Gulvsliber Hammel

Sådan opnår du flotte trægulve

Sådan opnår du flotte trægulve

editorial

Hvis du går med et ønske om at få flotte trægulve derhjemme, så er der gode muligheder for at få det indfriet. Det gælder også, hvis du allerede har en bolig, hvor de fleste rum allerede er med ældre trægulve, som ikke er blevet behandlet i mange år. Der er nemlig særligt én behandling, som kan vække liv til et kedeligt gulv, og det er en gulvafslibning. 

Hvis du undersøger en gulvafslibning nærmere, så er der ingen tvivl om, at det godt kan betale sig at hyre en professionel til opgaven. På den måde skal man ikke selv bruge tid eller energi på at kaste sig ud i projektet – og så kan man desuden heller ikke være sikker på, hvordan slutresultatet bliver – især ikke, hvis man ikke har prøvet det før. 

Med en gulvafslibning er man inde og fjerne omkring én millimeter af gulvet overflade. Det vil sige, at man både fjerner rester fra den efterbehandling, som gulvet har haft tidligere. Og derudover er man inde og slibe gulvet, så ridser og ujævnheder fjernes. Det betyder også, at man kan efterbehandle gulvet igen bagefter, så gulvene bliver så gode som nye. 

Kom godt i gang en gulvafslibning

Et af de første skridt for at komme godt i mål med en gulvafslibning er, at man kontakter en professionel gulvsliber. Hvis du eksempelvis søger en gulvsliber i Hammel, så indhent gerne forskellige tilbud fra firmaerne. På den måde har får du en tydelig idé omkring, hvad din pris er, og hvor lang tid projektet ca. tager. Som det næste kan du også forventningsafstemme ift. hvilke behov, du har til dit gulv. skal det eksempelvis have en lukket overflade, så væsker ikke så nemt trænger ned, eller er behovet et andet? Dette er alt sammen noget, man kan vende med det firma, man er i dialog med.