epoxy maling

Sådan hærder du dine gulve ved hjælp af epoxy maling

Sådan hærder du dine gulve ved hjælp af epoxy maling

editorial

Skal du male et gulv, der skal kunne holde til lidt af hvert, så giver det god mening at bruge epoxy maling. Epoxy giver nemlig en utroligt slidstærk og holdbar overflade, som samtidig er nem at rengøre og vedligeholde.

I privaten vil man ofte bruge epoxy maling på enten badeværelset eller køkkenet. I industrien kan det være smart at bruge mange steder, hvor gulvet bliver udsat for lidt af hvert, fx i butikker, i et atelier eller i en produktionsvirksomhed.

Ofte får man de bedste resultater ved at bruge epoxy maling på hårde gulve som enten beton, fliser eller klinker. Malingen består af to komponenter, der begynder at hærde, så snart man blander dem, så derfor skal man være hurtig med at påføre det.

Vi har her skrevet en lille guide til, hvordan du maler dit epoxygulv på hurtig og effektiv vis.

epoxy maling

Sådan maler du med epoxy maling

Først og fremmest skal du rengøre dit gulv grundigt. Har dit gulv været malet før, bør du starte processen med en grunder. Derefter blander du base og epoxy godt sammen, fx ved hjælp af et piskeris.

Så er din epoxy maling klar til at blive påført. Som sagt skal det gøres relativt hurtigt, da malingen allerede er i gang med at hærde. Brug ikke mere end 2 timer på det.

Efter 12 timer kan du give gulvet det andet lag epoxy maling, og sørg for at gøre det inden for 24 timer.

Køb din nye maling online

Altså kan næsten alle godt udføre en gulvmaling med epoxy maling. Der er naturligvis også mulighed for at få professionel hjælp til det, hvis du foretrækker det.

Du kan spare penge ved at købe din maling online, hvor du finder et stort udvalg af maling i forskellig farve. Det er derfor et godt sted at starte din malingsproces.