USA

Så billigt er det at sende pakker til USA

Så billigt er det at sende pakker til USA

editorial

Der er mange der tror, at det er dyrt at sende pakker til USA. Det har også været sådan længe. Det kræver en lang transporttid, og kan derfor både være dyrt og tidskrævende at sætte sig ind i de muligheder, der er for at sende pakker til USA. Der er dog sket meget siden. Verden er blevet mindre og der er i dag flere muligheder for, at du kan sende små og store pakker til USA. Det gælder både for private og erhverv. Det kan der være mange fordele i, når man er bosiddende i Danmark eller driver en online webshop.

Er du derfor på vej ind i det amerikanske marked, har du i dag flere og bedre muligheder for at sende dine produkter hurtigt og nemt til dine kunder i USA. 

Udvid din webshop til USA med en billig fragtaftale

Har du undersøgt markedet i USA og føler at dine produkter passer ind i markedet, så kan du let udvide din webshop til det amerikanske marked. Der er i dag flere fragtfirmaer der har åbnet op for muligheder for at levere pakkepost fra Danmark til USA. Dermed får dine kunder i USA den samme oplevelse og levering, som dine kunder i Danmark får. Vi har samlet dine muligheder for fragtpriser, når du vil på markedet i USA.

Hvad koster det at sende pakker til USA?

Overvejer du at sende pakker til USA, så er næste skridt at finde ud af, hvad det koster at sende pakker til USA. Der findes mange store fragtfirmaer der tilbyder at sende både små og større pakker til USA. Prisen for en direkte levering til din kunde i USA afhænger af størrelsen på dine pakker samt hvad du ønsker af leveringstid. Du kan med fordel gå ind på pakke.dk og se dine muligheder og priser for at sende pakker til det amerikanske marked.