udskiftning af forrude

Professionel udskiftning af forrude - når jobbet skal gøres ordentligt

Professionel udskiftning af forrude - når jobbet skal gøres ordentligt

editorial

Når en forrude krakelerer, revner eller splintrer i en grad, så det går ud over førerens udsyn, er der ingen vej uden om: Ruden skal skiftes. Det er ganske enkelt ikke forsvarligt at køre rundt med en svært beskadiget forrude – af flere årsager.

For det første er der den åbenlyse, at førerens udsyn er begrænset, hvilket er kompromitterende for sikkerheden ved kørslen. For det andet – og hvad de færreste ved – er forruden på en bil en kritisk og central del af karosseriets sikkerhedsmæssige struktur.

Det vil sige, at forruden spiller en vigtig rolle i forbindelse med eventuel påkørsel eller kollision – og at du altså ikke kan regne med samme grad af beskyttelse i form af stød fordeling i bilens chassis, hvis forruden er beskadiget.

Få en professionel mekaniker eller montør til hjælp ved udskiftning af forrude

For det tredje er mange biler – især de moderne modeller – udstyret med elektronisk ekstra udstyr, som er integreret i forruden på bilen. Det drejer sig eksempelvis og regn sensor, vognbane assistent, antenne og automatisk nødbremse system. Disse enheder vil også lide skade, hvis forruden knuses eller der kommer en tilstrækkelig dyb flænge deri, og vil herefter være uanvendelige eller upålidelige.

Af samme grund er det vigtigt, at du overlader opgaven med udskiftning af forrude til en professionel montør, som efterfølgende kan kalibrere bilen. På den måde sikrer du, at disse features får deres fulde funktionalitet igen efter udskiftning af forrude. Og samtidig er du med en professionel montør fra Dansk Bilglas A/S garanteret en forrude af en kvalitet svarende til bilens originale forrude.

Når du vælger en Dansk Bilglas A/S montør til at løse opgaven med udskiftning af forrude, får du samtidig det, der kaldes ejertids garanti på ruden. Du kan læse mere, og bestille tid til forrude skift, på bilglas.dk